sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tästä kaikki alkoi.

Tammikuun puolessa välissä alkoi masentamaan kylmä Suomi ja sama vanha tavallinen arki. Valmistuin ylioppilaaksi joulukuussa ja tulevaisuuden suunnitelmista ei vieläkään ollut tietoa. Kysymys "mikä minusta tulee isona" ahdisti päivä päivältä enemmän. Aloin miettiä, että tarvitseeko sitä edes 20- vuotiaana vielä tietää, että mitä haluaa tehdä.

Olen aina rakastanut matkustelua. Uudet kulttuurit, maisemat ja ihmiset ovat minulle kun omanlainen uusi maailma, joka avautuu joka kerta  kun astun ulos lentokoneesta.

Päätin alkaa ottamaan selvää työpaikoista ulkomailla ja muutamien sähköpostien, skype keskustelujen ja puheluiden jälkeen olin jo lähdössä Johannesburgiin Etelä-Afrikkaan au pairiksi.

Heinäkuun 13. päivä alkoi matkani Johannesburgiin. Lensin ensimmäiseksi Lontooseen, jossa vietinkin upean viikon tutustuen uuteen perheeseeni ja englantilaiseen kulttuuriin. Lontoosta lensimme yhdessä Johannesburgiin ja tässä blogissa olisikin tarkoitus näyttää elämääni Johannesburgissa ja jakaa kokemuksia Etelä-Afrikkalaisesta kulttuurista, ruuasta ja elämästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti